Kann ich die Standardsortiermethode für Produkte im Webshop ändern? – Czy mogę zmienić domyślny sposób sortowania produktów w e-Sklepie?

Es ist möglich, die Standardsortierung der Produkte im Webshop zu ändern. Gehe dazu im Administrationsbereich auf den Tab Webshop-Layout / Einstellungen / Erweiterte Einstellungen bearbeiten (drei Punkte in der oberen rechten Ecke des Bildschirms) / Objekte / Warenliste. In den Details dieses Objekts kann man die Standardsortiereinstellungen und die Anzahl der auf der Seite angezeigten Produkte ändern.

Vorsicht
Denke daran, die vorgenommenen Änderungen zu speichern, indem du auf das Diskettensymbol klickst.

Istnieje możliwość zmiany domyślnego sortowania produktów w e-Sklepie. Aby to zrobić, w panelu administracyjnym przejdź do zakładki Wygląd sklepu/ Ustawienia/ Edytuj ustawienia zaawansowane(trzy kropki w prawym górnym rogu ekranu)/ Obiekty/ Lista towarów. W szczegółach tego obiektu możesz zmienić ustawienia domyślnego sortowania jak i ilość produktów wyświetlanych na stronie.

Vorsicht
Pamiętaj, aby zapisać wprowadzone zmiany poprzez kliknięcie w ikonę dyskietki.